Комплекс Бора Бора

За контакти с нас

Можете да ни намерите на посочения адрес.
гр. Сапарева баня, улица „Стадион“ №:1
област Кюстендил
Работно време 8:00 - 20:00
Понеделник - Неделя

Телефон: +359 885 313741
Email. hello@sailing.com

Изпратете ни съобщение

Ако имате някакви въпроси свързани с комплекс Бора Бора, не се колебайте а ни изпратете запитване на посочената форма:

Как да ни намерите

С кола

От София

Движейки се по автомагистрала „Струма“, завивате надясно за град Дупница.

Завивате отново наляво и преминавате на „Софийско шосе“, в противен случай, отново ще се включите на автомагистрала „Струма“.

Продължавате само направо, след което преди бензиностанция ОМВ (намираща се в същата страна на вашата посока на движение) завивате надясно и продължавате направо по булевард „Каваклия“.

Минавате първият светофар и навлизате в град Дупница, като вече се движите по булевард „Орлинска“ (пътят е един и същ, просто в града е с друго име), на вторият светофар завивате наляво.

Движите се само по-този път, без да се отклонявате. Преминавате през селата Самораново, Ресилово и Овчарци, след което навлизате в Сапарева Баня. Още при навлизането се намира и самият комплекс Бора Бора. Той е точно до пътя по който пътувате. При бензиностанцията и стадионът пред Вас, завивате надясно по улицата. Комплекса се намира на улица „Стадион“ №:1.

От Благоевград

Движейки се по автомагистрала „Струма“, завивате надясно за град Дупница.

Шофирате само направо по булевард „Аракчийски мост“. На кръгово движение завивате наляво по улица „Никола Малашевска“, след което на първото кръстовище завивате наляво и после надясно, поемайки по „Софийско шосе“.

Движете се само направо, като пропускате първата табела с надпис „Център“, минавате под моста, преминавате през тунела и на следващата табела с надпис „Дупница“ завивате надясно.

Продължавате по булевард „Каваклия“. Минавате първият светофар и навлизате в град Дупница, като вече се движите по булевард „Орлинска“ (пътят е един и същ, просто в града е с друго име), на вторият светофар завивате наляво.

Движете се само по-този път, без да се отклонявате. Преминавате през селата Самораново, Ресилово и Овчарци, след което навлизате в Сапарева Баня. Още при навлизането се намира и самият комплекс Бора Бора. Той е точно до пътя по който пътувате. При бензиностанцията и стадионът пред Вас, завивате надясно по улицата. Комплекса се намира на улица „Стадион“ №:1.

От Самоков

Движейки се по Самоковско шосе, преминавате през село Клисура, след което при първата табела с текст „Сапарево“ завивате наляво.

Продължавате само направо, преминавайки през село Сапарево, навлизате в Сапарева Баня и продължавате, отново, само направо, като вече се движите по улица „Германея“ (пътят е един и същ, просто в града е с друго име).

Накрая пред Вас ще виждате стадионът и бензиностанцията. Отминавате стадиона и завивате наляво по улицата. Комплекса се намира на улица „Стадион“ №:1.

От централната aвтогарата в град Дупница

Качвате се на автобус в посока Дупница-Сапарево.

Навлизайки в Сапарева Баня, слизате на първата възможна спирка, след което тръгвате в обратна посока на автобуса от който слязохте.

Вървите пеша, когато видите стадиона, отминавате го.

След, което комплекса Бора Бора е пред Вас. Намиращ се на улица „Стадион“ №:1.